2016. március 7.

Hír-fairdítő 4.

Tudatmódosítónk jelenti

A Magyar Álomi Poperaház kultúrpajzsra emelt örökös igazgatója TilosazÁ Karácsony elnézést kért Lovász Gőgésmagőgtől a méltán nagy népszerűségnek örvendő magas költészeti értéket képviselő, országpop műfaj megteremtője és Ősi Jog szerint kiválasztott Nemzetkedvenc-cím aranyfokozatát elnyerő előadóművésztől, hogy a szuezi informatikai csatornát kereső orosz kiskatonák, meghekkelve a Nemzeti Ünnep Kokárdafényesítő hírkombinátjának a zártláncú ünneplési normaelőírásait, Dévénynél betörtek a rencerbe és új idők új dalaival próbálták összezavarni az Állami Popfesztivál keretében méltón megünneplendő 1848 március 56-os forradalmi felkelésnek az ellenévfordulóját előkészítő Hepiszmájli ZRt által üzemeltetett honlapot. 
Természetesen azonnal szerződést bontottak a cég piros csíkot biztosító beszállítójával és miniszteri rendeletben nyomatékos ajánlást adtak minden kormányközeli fogaskerékgyártónak, hogy az összes állami megrendelést haladéktalanul vonják vissza tőlük . 


A művész sajtóközleményben bocsájtott meg a nemzetnek és miután az Álomfő maga kérte fel, hogy legyen az új, az énekes Vazul, elfogadta a felajánlott egész estés felkérést az augusztus 20-i Ákos a Karaj ellenállamalapítási popoperájának , az addigra a fonódó hatos metró csomópontját érintő, pontontribünnel ellátott Mátyás-templomi zártkörű bemutatójára. A premier után a poperaház büféjében puritán krumplileves idényjellegű vöröskaviár öntettel egytálételt kínálva állófogadást ad a köznépjóléti minusztérium. A bevételt szociális célokra fordítják. Egy rászoruló közmunkás család egyszeri használatos állandó belépőt kap a kunmezőegyházi stadion díszpáholyába.


Lapzárta után érkezett információnk szerint jegyeket kizárólag a Fradi Shopokban és a Nemzeti Trafikokban lehet vásárolni ősi névre és áldozati vércsoportra szóló, negatív szkennervizsgálatokat igazóló kártya bemutatásával.





2 megjegyzés:

  1. És mondd Hari szívem, szabad e röhögni a kárpátok alatt?
    Őrült de nagyon édes némber vagy:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. neked is love, na tünés te majom.

      Törlés