2015. július 7.

Dés Mihály: 77 pesti recept

"Anyám tűrhetetlenül lojális volt apám főztje iránt."


Már a Pesti barokknál tudtam, hogy Dés Mihállyal jóban leszek. Vártam is a beharangozott életnyi-rajzos anyakönyv-receptjeit.  Most sorra is került a kockásfüzetnyi fogyasztói emlékkönyv, amiben vendégtiszteletét teszi néhány történetadagban Esterházy Péter, Udvaros Dorottya,  Koltai Róbert, Lukács Andor valamint a család képviseletében Dés László, a kölyök Marci a rajzaival és persze Mihály, aki ezzel a könyvvel azokon túl, akik szerették, ismerték, ették a főztjét, az olvasóknak is halhatatlanná tette Sütimamát

Az olvasók a kipróbálható recepteket szórakoztató adagokban tálalva kapják asztalhoz, fotelba vagy éppen ágyba. A könyv tartalmát kitöltendő történetekben több állat is áldozatául esett a fogyasztóknak, többféle  növényi eredetű összetevőket, írói színezéket és nagy adag családbarát szeretetet tartalmaz. Garantáltan emberi fogyasztásra alkalmas.  
Jó étvágyat kívánok hozzá mindenkinek.


"Ott van az agyunk a szívünk és ízlelőbimbóink közvetlen közelében. Ott van minden jó-kanál levesben, frissen szeletelt süteményben, s szívből csomagolt útravalóban. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése