2015. április 23.

spirituális gasztrogazdasági percek( kommentárral)

Felfaltunk egy üveg mogyorókrémet(kicsi!). Aztán ráébredtünk, hogy ezzel felbillentettük az univerzális ízvilágegyensúlyt. Mivel ezt a globálisan ránkható, kimozdult lelkiterhet nem tudtuk elviselni, elcsipegettünk egy kisebb etióp falu élelmiszer készletétnek megfelelő sajtospogit. Abból a kicsike, belül puha, kívül ropogós fajtából.
Miután így rendbe tettük a cukor-só jin és jangot, figyelmünket a folyadékpótlás felé irányítottuk. Tudatos fogyasztóként tisztában vagyunk a világot behálózó üdítőmaffia pancsolt kemikáliáinak a hátrányos hatásával (és egyébként sem támogatjuk ivással a közel-keleti háborúkat) ezért a hazai termékvédelem jegyében kizárólag csak meggymárkát ittunk. Sokat, de csak mert mi a honi gazdaság fellendítését szem előtt tartjuk.

Közben kontinenseken átívelő aprólékos elemzéssel,  szinte meg is oldottuk a bankválságot (egyszerű ha az ember ismeri mi az a piramisjáték meg a ki  nevet a végén társast), tényfeltártuk a  költészet haszontalanságának a miértjét. (ez mégegyszerűbb: csak).  Megállapítottuk  médiaipar buborékszerű világuralmát. (kicsi szappanos töltet,  nagy színes durranás. ennyi) Vizet választottunk ketté. (nem nagy faxni. 2 pohár kell hozzá), majd embert teremtettünk grafitporból.


ennyit a világ nagy dolgairól. egy laza este simán elég mindenre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése