2014. november 21.

Meat Macblood: Zombiszakácskönyv


(avagy, minden emberben van ehetőség)

Párját ritkító könyv. 
Néhány alapanyag beszerzése törvénybe ütközik ugyan, de ki tudja. A könyv ad némi segítséget. A szemelvények közt javasolja többek közt, hogy  megéri körülnézni valami helyi piacon, ahol a köjálos egyben a temetőgondnok is. Van benne olyan eldugott kistérségi települési piacajánló, ahol érdekes módon sosincs lejárt mandátumú önkörmányzati képviselő, csak tragikus körülmények közt eltávozott hivatal saját halottja. Aztán mint az alternatív gasztronómia szerelmeseinek, mintegy befektetési és idegenforgalmi jövőképet vázol fel, ahogy előrevetíti hogyan lát a humánhumusz turizmusban lehetőséget. 
Csak azt tudom mondani nem egy lerágott csont, viszont vérprofi. 

(aki kedvet kapott, annak egy egyszerű nemzetközi alapreceptet bekopizok)

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Globalizált egytálételek
      126.oldal

      "Vegyes homoragu
      Végy egy belsőafrikai vádlit. (Ha nincs szezonja, jó lesz arab is, de akkor kettőt használj.)
      Darabolj bele 3 ázsiai oldalast (a kínai is jó, csak vigyázz, mert az kicsit csípős)
      Ha van friss észak-európai kifagyott hasaalja szalonna akkor feltétlenül azt, ha nincs, akkor jó lesz a mirelit (eszkimó) is, csak akkor a vastagabb irharéteget használd, az jobban tartja a koleszterint.
      Ha mindez megvan, tedd fel, lassú tűzön úgy másfél óráig főjön a levében. Vigyázz ne emeld le a fedőt közben egyszer sem,mert ha vádliból csak etiópot sikerült szerezned, könnyen kifuthat.
      Ha letelt az idő, fűszerezd velőtrázó sikollyal , és dobj bele némi porított szemrebbenést. Forrón tálald, mert a hideg-ráz. Az igazi ínyenc rámegy a szomszéd agyára is.
      Desszertnek fogínycsiklandozást kínáljuk desszertvillával.

      Az mosogat, aki utoljára hal bele."

      Törlés
    2. Ááá, ez nagyon jó! :) Köszi.

      Törlés