2017. május 23.

Na Sicc! (macskásos)


Még nyolc nap, de tegnap előre ittunk a macska bőrére. Tudom nem ildomos előre, de hát mindenki akkor iszik, amikor a légitársaság barátság meg a sors úgy akarja.(meg ugye ott van a bűvös nyolc nap előtte-utána szabály)
Na csak mondom, a tósztok elhangzottak, a vesztett fogadás vezeklése letudottnak tekintve, 8 nap múlva nyakörvemet ledobva gyógyítgatom a megtépázott olvasói lelkemet valami nyávogás és dorombolás mentes írással.És ezennel az internetes öröklétnek fogadom feljegyeztem, hogy soha többet nem fogadok semmire. Szörnyű a vesztett fogadás penitenciája, kiváltképp, ha ilyen kreatívan kegyetlen barátai vannak az embernek. És hiába is volt a srekmacskájacukicsizmáskandurnézős könyörületvárás, csak kárörvendő röhögés volt a baráti(?) válasz. Szenvedek, de hát a fogadás az fogadás.
Nyáú Ámen

Mert mit is tudtam meg az elmúlt időben?
Hát például azt, hogy Erzsébet egy gyilkos, mellesleg egy világuralomra készülő celeb, aki olykor puszta szemétségből és hatalomfitogtatásból a szőnyegre pisil. ( innen is Puszi, Erzsi!)
Meg, hogy a Megható macskatörténetek egyáltalán nem meghatóak, inkább agyzsibbasztóan idióták. A harmadik után konkrétan eret akartam vágni magamon. Ezen már nem tudott segíteni Terry Pratchett (Az) ​igazi macská-ja sem, pedig magasan a legszórakoztatóbb a sorban. Na jó, kicsit csaltam, de hát nem volt kikötve formátum csak a macska!, úgyhogy egy kis kikönnyítésnek bedobtam a A macska működése útmutatót, meg Garfield és Simon's Cat átsegített az egyre gyakrabban rám törő nehéz pillanatokon. (Igazából még vár rám a következő nyolc napban egy nagy megpróbáltatás, mert a meghatósat még be kell fejeznem, de csak kis adagokban tudom olvasni, mert attól mindig beáll a nyakam és a vállam úgy feszítek olvasás közben, hogy ne vágjam a falhoz.


(becsszóbefejezem)


7 megjegyzés:

  1. És a Vérmacska még nincs is köztük... én nem bírtam végigolvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát hidd el ezt már nehezen tudnám überelni. nem is a mennyiség, hanem a bennem okozott károk:))

      Törlés
  2. Kitartás! :) Máris mennyit szélesedett a látóköröd. Én még mindig csak annyit tudok, hogy a macska egyedül jár sétálni, ezért a férfiak hozzájuk vágják a cipőiket, vagy mi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. így konkrétan ezt egyik "szakirodalom" sem említi, úgyhogy köszi, hogy újabb ismerettel bővítetted a macskológikus tudásbázisomat;)

      (ez az utolsó napja a megpróbáltatásaimnak:)

      Törlés
    2. :D
      Nekem ez annyira megmaradt, mert benne volt ez a mese az egyik pajtás újságban, vagy miben, amit hatszázszor kiolvastam. http://mek.oszk.hu/13400/13492/html/
      Remélem, holnaptól új életet kezdesz! :)

      Törlés
    3. hú de vad:))) örök hálám a linkért. vagy inkább nakösz! most megvadulok egy száraz lóbőrfüggönyért.

      Törlés
    4. Jól is jön az a háznál! :)

      Törlés