2014. január 31.

Önnek egy üzenete érkezett

Az ablak mögött semmi forgalmiértékkel bíró eszköz nincs, kivéve Ernőke, foglalkozására nézve egy nadrágtartó fogas(!). Vedd komolyan, mert ez nem egy Lázár Ervin idézet.  Csak mondom.

Miért született a fenti tacepao?

Van ugye az ablak. Aránylag keveseknek kell elmagyarázni annak a gyakorlati funkcióját.
Azonban van/nak mégis olyan/ok, aki/k azt gondoljá/k, hogy egy ablak kizárólag azért van, hogy az abban elhelyezett üveganyagú táblában, az önnön és/vagy mások szórakoztatására egy viszonylag kemény tárggyal folytonossági hiányt képezzen/ek.
Na most annak a valaki/knek  a fenti jól látható üzenettel felhívtuk a figyelmét, hogy a nevezett cselekménnyel azontúl, hogy a tulajdonosnak bosszúságot, a biztosítónak folyamatos kárt okoz (és itt nem enyhítő körülmény, hogy az üvegesmesternek viszont rendszeres bevételt), szóval jelezném, hogy ez csúnya dolog. Továbbá értelmetlen is, mert a nevezett ablak mögött semmi olyan nincs, ami megérné, hogy kockáztassa a kedves játékos kedvű, hogy egy szintén játékoskedvű, elnevezését tekintve Ernőke, ám fajtájára nézve rottweiler típusú, őrzésre kiképzett eb, kedvet kapjon egy pajkos futkosással egybekötött gatya és annak élőszövetet hordozó tartalmának a  megszaggatásához. Bár nevezett kutyus a telhetetlen játékigényénél fogva igen jól szórakozna, de kétlem, hogy ugyan olyan örömet okozna a hirtelenjében kiszemelt játszópajtásának is.

 (a történet margójára)

Azt hitte viccelünk. Nem tévedett. Mi valóban vicceltünk. 
Ernőke nem.
Béke tomporaira!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése