2016. március 18.

Hír-fairdítő 5.

Tudatmódosítónk jelenti

A Magyar Nimandszéf (MANI) szóvivője rosszindulatú pletykának minősítette  azt a hírlapi kacsát, miszerint  a Közjó alapítvány Nemzeti Bunkerwellnest  és Finnugor Szaunát tervezett az építendő orthodox-adócsel képzési központjába a megfáradt brókereknek. A félreértés nyilván abból adódott, hogy a kiszivárgott terveken feltüntették a feltárt történelmi leletek helyét is, ami Mátyás király feredőjét és a hazánkban 140 évre ideiglenesen állomásozó törökök gőzfürdőjét és merülőmedencéjét jelezte.
Továbbá aljas összemosásnak tartja , hogy  régészeti leleteket és a nemzet egyik bástyáját, a jövendő gazdaságszilárdító törekvéseit megvalósítandó szakemberképzés vizesbázisú tudásközpontját támadják a firkászok. Ráadásul éppen akkor, amikor a belső ellenség az oktatást használja fel a közétkeztetés romba döntésére. 


Míg a népkéviseleti szervek éjt nappallá téve azon fáradoznak, hogy minden gyerek jóllakjon az eddigi menzafőzelék helyett egészséges halványítózelleres vadpocok salátával, addig radikálisan szélsőséges szülők csoportja felhasználva a tanárok stand up-os komédiázós konfliktusát a központi kioktatási hivatallal, nem átallták  elherdálni legalább 500 ezres nemzeti közvagyont azáltal, hogy az iskolából szülői segítséggel lógó gyerek ebédjét nem mondták le egy héttel előbb, így a konyhás nénik kénytelenek voltak a szokásos másfél adag helyett kétharmadot hazavinni a kutyájuknak és mindezt akkor, amikor a Magyar  belbiztonságot veszélyeztető eu-koordinálta migránshad megfékezésére nehezen élére rakott forintokból légi járműveket vásárolt a minusztérium. Az illetékesek szem előtt tartva a nehéz gazdasági helyzetet , a legolcsóbb ajánlatot fogadták el, így a nemzetközi tendergyőztes  alaszkai falu leselejtezett pizzaszállító helikoptereit vásárolta meg.

Egyéb híreink:

Holnaptól a migránstörvényt kiterjesztik az ebekre is. A németjuhászok és a tacskók mellső lábaira eu-s csillagok lesznek tetoválva, de külön TEK-es átvilágítás után , miniszteri engedéllyel elláthatnak különböző közfeladatokat, úgy mint belbiztonsági vagy katasztrófavédelmi kisegítő munkák vagy a tacskó és különféle terrier fajták esetében részt vállalhatnak vadgazdálkodási feladatok segédmunkáiban. Viszont az eu-n kívüli fajtákat , amennyiben nincs érvényes vízumuk, kitoloncolják az országból. A kormány határozottan kiáll amellett, hogy meg kell védeni a Magyar Kuvaszok és Pulik munkáját. 
Azokkal az ebekkel szemben, akiknek a pedigréje nem igazolható vagy jól látható keverék jegyekkel rendelkeznek,  nulla toleranciát tanúsít a védelmi minisztérium. A fajidegen kutyákat kitoloncolják, a menhelyeket  első körben kivonják az állami finanszírozásból, majd lépcsőzetesen megszüntetésre kerülnek. 
Mindazáltal a kormány elhatárolódik attól a csoporttól, amelyik Mancs poszthumusz kitüntetését vissza akarja vonni és  ki akarja ebrudalni Kántor kitömött gereznáját a bűnügyi múzeumból.

Bennfentes kiszivárogtatások szerint tervben van a növények és ételek szegregációja is.  Első körben vizsgálat alá vonják a törökszegfűt és a bécsiszeletet. A cigánypecsenye  és a maceszgombóc egyenlőre nemzetközi védelem alatt áll. A jogvédők tiltakozásuknak adtak hangot, így amíg az ombudsmani vizsgálat le nem zárul, a lakosság büntetlenül fogyaszthatja ezeket az ételeket.

Lapzárta után érkezett információnk szerint Pénzgyáros Lóránt a törvény életbelépését követő első órában Isten segedelmével megalapíthatta a Központi Kutyafaj-elosztó farmot egy visszabérelt bányaterületen. A volt kutyatenyésztők egységes és visszavonhatatlan lemondó nyilatkozatával mellékelt Tótum Factum adómentes és kizárólagos jogosultságot biztosít kutyapedigrét kiadni az alsóamicei vállalkozónak a hazánkban tartózkodó vagy legálisan honosítást igénylő kutyáknak. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése