2016. február 26.

Hír-fairdítő 2.

Tudatmódosítónk jelenti

Néró, a néhai europa-egyesítő római birodalom császára kikérte magának, hogy a kenyeret és cirkuszt  (panem et circenses! )  elhíresült mondását kiforgassák a magyar hunfoglaló szabadságharcosok ekképpen, közmunkát és focistadiont ( liberum labor et pila ludos!), ezért a rómaállam-keresztényüldözési irodavezetője Néró neheztelése jeléül elküldött egy levágott lófejet a hun vezérkari főnök lakájához, hogy alkalomadtán azt vigye be a méltóságos demokratikus 7vezér reggeli kávéja mellé az ezüsttálcán, mintegy üdvözlőkártya gyanánt.
Amint ez a hanyatló nyugati támadás kikommunikálódott a Hunok egy emberként járultak a szavazati oltárhoz, alulról jövő akaratukat ilyenképpen kifejezvén, hogy a római birodalom bukott vezére ne pofázzon bele a szuverén Etel-köztársaság jelszórendszerébe, amik ünnepélyes díszvacsorával nyomatékosított utcai gránitplakáttömbökbe vannak vésve.

Lapzárta után érkezett információnk szerint a Hun nép nevében az alábbi plakátközleményt adta ki a nemzeti lakájügyi hivatal: megvédjük a nemzeti jelszavainkat a beözönlő latin szavaktól. 
Majd kiírtak egy tendert a szó-fajvédelemről, amit a Nemzeti Vízszerelők Demokratikus Delegációja (NEVIDDEL) egy személyben háromkörös, nagyon szoros versenyben megnyert, így Arany Áron, kivezényelt szakközmunkás és egyetemes elméleti atomfizikus professzorral  robbantatták be az Etel-köztársasági szoros  bejáratát, és azon nyomban egy éppen a nemzet ügyeiben ott bográcsozó vezéri tanácsból  spontán alakult  küldöttség egy arra kiránduló óvodás csoport népi pitypangfúvó folklórműsora keretében meg is koszorúzott.  Majd miután 10 percen belül harmadjára is átadták  az így magukra robbantott szófajvédőfalat a plebsznek, két apacshelikopter segítségével leleplezték a vezérkar tiszteletére faragott eléktáblát.  emlktlát.  emléktáblát. 

A berobbantott köveket ezer évre a vérszerződésben titkosított  gránitbánya szállította, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése