2014. január 20.

Angyalalkalmazás


Folyton csak a szkepticizmus.  Ez lesz az aktuálisan futó történelmi kor vége, figyelje csakmeg mindenki. Mióta már mobilalkalmazással ki lehet kalkulálni, hogy mikor mi az optimális vagy éppen mekkora kockázatot rejt az élet napi bontásban, egyre jobban kételkedik az őrangyalizmusban az emberiség. Na igen. Titánkorban élünk. Minden alkalmazás iOS vagy androidon fut. Gabrielt már az iwiwen sem jelölik be.

Én hiszek a kurblival induló pillanatokban. Így abban is, hogy néha a dolgok szívatóval indulnak, vagy éppen lefulladnak, ezért jó, ha van aki odafigyel. 
Én például személyesen ismerem is az őrangyalomat. Néhanap együtt kávézunk. Mondom is neki a múltkor. Öregem, mostanában elég szarul végzed a munkád. Mintha nem hinnél abban, hogy menthető vagyok. Erre nem ám, hogy fahéjasmandula illatú vattacukorpamacsokat  rebegne megbánást csilingelve. Vagy bocs, vagy valami.
Csak úgy, keresztbe tett lábbal, kávépecsétes szárnyakkal, a gomolygó  cigifüst mögül flegmán odapöki. Jakkérem! Hinni a templomba kell.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése