2015. november 11.

kamukönyvajánló

Több megbízható (és egy megbízhatatlan de azért szeretem) forrásból tudomásomra jutott, hogy a szépemlékű molyon egykori HAri féle kihívás "emlékműsort" tartottak kedves barátaim és üzletfeleim:)
ezért  az onlinecybertér konnektálódási együtthatóját diffúzionálási célból erőtérré hajlítva, egyszeri alkalommal ennek tiszteletére álljon itt a kihívás külső támogatására az aktuális kamuértékelésem.
emlékeztetőül: 
only write, not read avagy kamuolvasónk ajánlja
Szabály: becsszóra nem ismert író, becsszóra nem ismert könyvét ajánld másoknak, 
kizárólag a cím és az író neve vagy a könyv borítójának a benyomása alapján.(fülszöveg is, egyéb ajánló is kerülendő kamuajánlás előtt) 
Játék, úgyhogy ne csalj, meg amúgy sincs nyeremény;)

Szóval akkor....


Virna DePaul: A rossz testvérrel ágyba bújni



Kedves kis történet egy nagycsaládból származó író tollából. Gyermekkori élményein alapuló történetei közül ez a kedvencem, ahol elmeséli, hogy a családja szegény lévén az anyukájuknak egyik este sokáig kellett maradnia a munkahelyén, mert a varrodás kisvállalkozó aktuálisan leszerződött butikszállítmánya késedelemben volt. Nagy testvér lévén ilyen alkalmakkor az esti mesét ő mondta a húgainak, mielőtt ágyba dugta volna őket. Egyik alkalommal a szomszéd gyerekek is átjöttek, mert a szüleik lakógyűlésen voltak, ahol a lakóközösség pornómeetinget tartott, egymás anyjának és apjának a genitális készségeit túllicitálva arról, hogy legyen e sportkettő előfizetés a közösségi tányérantennához.

Ezalatt az idő alatt alvilági hangok szűrődtek be a gyerekszobába és a csöppségek féltek, mert mint kiderült a fölszint kettőben lakó Katicanéninek megint elszabadult  a palotapincsije, aminek a genetikai adottságaiból adódó szemdomborulatát messze meghaladó mértékben kitüremkedő szemei arról árulkodtak, hogy a megbomlott elméjű idős hölgy aktuális tápláléktudatos kísérlete folytán, a szerencsétlen állat egy hete csak szójagranulátumból és hínárlevélből készült lasagne-t evett.

Szóval így hetecskén elvoltak az utolsókat pislákoló,  kimerülő félben lévő ledgyertyafényénél és Wirna, halk duruzsoló hangon mesélt és mesélt a kicsiknek, akik lassacskán megnyugodtak és édes álomba is szenderültek.
Elég későre járt az idő és Wirna is igencsak megálmosodott. Így történhetett meg az , hogy a későn hazaérkező szülők azt látták, hogy összecserélődtek a szomszédokéval a gyerekeik és azok rossz testvérrel bújtak az ágyba.

Aki szereti a megható  történeteket, annak ajánlom karácsonyra egy pihepuha takaró és egy forró tea társaságába ezt a mai világban már oly ritkaság számba menő, megható és lélekemelő könyvet.




(A fenti ajánló nyomokban sem tartalmaz valóságot, mindenki saját felelősségére fogyassza)








ui.: puszi mindenkinek

(és köszönöm, nem kérek plecsnit;)

2 megjegyzés:

  1. :facepalm:
    Pihepuha takaró és forró tea :D
    Erre régen még én is írtam, a Szent Johanna Gimiről.:)

    VálaszTörlés
  2. felejthetetlen az eco párhuzam:)))

    VálaszTörlés